Месечни архиви: октомври 2013

Нов гараж без нова врата?! А дано, ама надали!

Това жените никога няма да ги разбера. Вярно, че били от Венера, пък ние – от Марс, та затова не сме се разбирали или поне Наталия Кобилника обясняваше от телевизора един път нещо такова, ама понякога действията им са лишени от елементарна логика, честно!
Харчат повече от половината си заплата за дрехи, които си стоят с етикетите поне половин година, купуват си един модел обувки няколко пъти, но в „модерно прасковено“, „секси коралово“, „сладурско динено“, които са един и същ цвят, за Бога! Обаче когато ние решим да си направим кефа, да доставим наслада на мъжките си сетива, инвестирайки от собствения си бюджет, започва се едно мрънкане, натякване, питане, разпитване…
Ето моето мило например ме разпъна на кръст заради новата гаражна врата: защо ни е нова, какво й имало на старата, сега ще отидем ли на море в Гърция, цветът не бил модерен… сюрреализъм!
Мила, ами искам и аз нови гаражни врати за новия гараж пък! Ако бях оставил старите, то е все едно да си купиш безалкохолна бира, белен слънчоглед, порно без звук… Плюс това цената, която ми направиха от фирма Secdoor, е един път!
Дами, има някои неща, които нас, мъжете, ни радват безкрай, все едно сме малки деца в сладкарски магазин, но които за съжаление вие никога няма да разберете. Така че ако ни обичате, просто ни оставете да си разхвърляме чорапите, да играем компютърни игри, да ядем направо от тавата и да си купуваме секционни врати, ако това ще ни направи щастливи! 🙂
Защото и ние не сме ок да имате 3948 чифта обувки, но вие ще си купите утре 3949-я, нали? 🙂

Спорт и туризъм в Лозенец

Ако сте спортна натура с несломим дух или вечно търсеща приключения личност и почивките, които предоставят множество спортни занимания и развлечения ви привличат, то предлагаме в курорт Лозенец.

Почивка в Лозенец може да е невероятно изживяване за малки и големи. От към северната част на плажа се предлага сърф училище, където всеки желаещ има възможност да се научи да управлява порива по вълните било то със сърф или кайт.

За почитателите на приключенията, пътуванията и непокорния дух има възможност да бъдат като морски вълк, плавайки с яхта в дълбоките води на морето. Всеки турист и гост на града може да се впусне в истинско приключение карайки планински велосипеди в сърцето на Странджа и или из резерват „Ропотамо”. В близост е и река Ропотамо, която очарова със спокойни, бистри и чисти води и гъсти лонгозни гори. Минавайки през тази местност има територии, които не са докосвани от човешка ръка. Тук посетителите ще почувстват красота и обаяние от дивата природа.

Незабравимо изживяване предлага разходка с лодка по река Велика.
И въпреки малките размери на курорт Лозенец, тук нощният живот няма край и е динамичен. Не малко са заведенията, които предлагат страхотни коктейли, приятна атмосфера на фона на всякаква любима музика и големи купони на посетителите.

Съчетавайки всички възможности за спорт, туризъм и развлечения, Лозенец се превръща в идеално място за хора на всякаква възраст. Както младите, така и по-възрастните двойки могат да изкарат най-хубавите дни в лятна почивка и без никакъв стрес и лишения. Всички цени в Лозенец са поносими и достъпни за различни социални слоеве.

Курорт е място, където може да се излежавате на златисти плажове, насред уютните хотели в Лозенец, в който сте отседнали. Тук може да сърфирате по вълните на морето и да се впуснете в щуро приключение сред дива природа, практикувайки еко туризъм, планински туризъм или велоколездене. Лозенец предлага всичко, от което имате съвременния човек има нужда, а именно спокойствие и екстремни емоции, или от всичко по нещо и за всеки.

В последното десетилетие Лозенец е преобразен като малък оазис за всеки жител на големия град. Селцето пасва идеално за всеки активно работещ, но и за всеки знаещ как и къде да разпусне сред коктейл от удоволствия, развлечения и релакс.