Световна палитра цветове за твоето лятно първенство

“Go Brazl!” и ако до сега не си стигнала до там, то поне може да почерпиш от свежата палитра на световното по футбол, за да бъдеш все така неотразима през цялата си лятна ваканция. Предлагаме ти да забравиш за мъжете и да се потопиш в един по-любим ти „спорт“ гримирането, а преди него добре е да знаеш и какво ново предлага пазара. Нека виртуалното пазаруване започне сега: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/белите-кецове-предпочитани-от-всички.

  1. За ръцете – не забравяй всички нюанси на жълто. Те са идеални за маникюра и педикюра ти през лятото и ще засилят тена на тялото.
  2. Бразилско слънце – избери си матова бронзова пудра и фон дьо тен в същия нюанс за вечерите.
  3. Карнавал – палитрата със сенки нека включва всички боички в тон на лятото. Винаги може да експериментираш с цветовете, докато откриеш твоя цвят.
  4. Екзотика – тя е навсякъде около теб, но не пропускай дори след плаж да имаш под ръка спрей за успокояване на кожата и масло за коса.
  5. Топлина и сияние – и без пудрата не може, а такава, която ще подсили тена на лицето ти е правилният избор.
  6. Като фламинго – кремаво, розово и всички произхождащи от тях са на твое разположение за лятното ти приключение. Избери поне едно по-ярко червило, което да е за специални поводи.
  7. Ела в клуб Тропикана – актуални и за този летен сезон са свежите модели дрехи: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/червена-плетена-рокля-с-бяла-презрамк и си остават плетивата. Не се ограничавай да избереш красива плетена чанта с форма на банан, бански с триъгълни чашки и плетени бикини или сандали с мотив от плетиво.
  8. И за палмовата сянка имаш нужда от нещо по така – шапка с огромна периферия или фънки кърпа за главата, ти избираш, но определено с аксесоар на косите ще си много по-секси, при това защитена от слънчевите лъчи, дори под чадъра.
  9. Също като необуздана Амазонка – едва ли ще си някоя друга, ако не Амазонка, след всичкият този пир на козметични продукти, с които си се оборудвала. Не забравяй магическата сила на аромата. Летния парфюм трябва да е по-свежа, лека и опияняваща миризма.
  10. Гореща до мозъка на костите – разбира се цялата феерия, която те обгръща трябва да навява за летния сезон, а без слънчев загар не може. Избери си подходящите лосиони за след плаж, с които да засилиш постигнатото от слънчевата баня.